Retningslinjer for behandling av personvern i Mat og Drikke AS

Personvernerklæring: Gyldig fra 25. mai 2018

På denne siden finner du informasjon om vår praksis i forhold til hvordan vi samler inn, oppbevarer og bruker personopplysninger, samt dine rettigheter over disse dataene.

Hvem er Mat og Drikke AS?

Mat og Drikke AS («vi», «oss» eller «vår») drifter 5 restauranter; Louise Restaurant og Bar, Christiania Restaurant og Bar, Sorgenfri, Albert Bistro og Lekter`n og vi respekterer ditt privatliv. 

Hva slags informasjon samler vi?

Vi samler kun relevant informasjon for vår kommunikasjon. Det er informasjon som; navn, e-postadresse, postadresse, telefon og evn. allergier som du oppgir når du foretar en bestilling/ reservasjon hos oss. Vi bruker dine data til å tilpasse oss og gi deg et så godt tilbud og opplevelse som mulig, når du besøker en av våre restauranter. Vi oppbevarer og bruker kundeinformasjon på en ansvarlig måte.  Vi vil ikke selge eller leie den informasjonen du gir til oss, på nettet eller til tredjepart.

Hvis vår innhenting av informasjonspraksis endres i fremtiden, vil vi gi deg beskjed ved å publisere endringene på våre nettsider eller ved å kommunisere dem direkte med deg. Vi vil varsle deg om enhver endring, før vi bruker informasjonen på en måte som ikke tidligere er beskrevet i våre retningslinjer for personvern. Du vil få mulighet til å melde deg ut av enhver ny bruk av informasjon.

Hvordan bruker vi opplysningene dine?

Når du gjør en bestilling / reservasjon hos oss, bruker vi informasjonen til å sikre at ditt besøk i en av våre restauranter blir så hyggelig og minneverdig som mulig. Det gjelder i fasen før du ankommer restauranten, under besøket og i ettertid som for eksempel ved ønske om å få selskapet fakturert eller lignende. Dine personalopplysninger lagres i Mat og Drikke AS sin database. Disse opplysningene kan bli brukt på tvers internt hos oss. Men, vi utleverer aldri dine personopplysninger til utenforstående som ikke er tilknyttet Mat og Drikke AS. 

I forbindelse med booking av selskap og lignende større arrangement, vil vi sende deg en e-post for å bekrefte din bestilling/ reservasjon, og vi må kanskje kontakte deg via telefon eller e-post hvis vi har andre spørsmål angående din bestilling/ reservasjon. Du vil også automatisk bli registrert for e-post oppdateringer når du legger inn en bestilling på nettet. Hvis du på noe tidspunkt ønsker at vi skal fjerne deg fra e-postlistene, ta gjerne kontakt med Mat og Drikke AS på vår kundeservice via e-post: bord@matogdrikkegruppen.no. Vennligst sørg for å inkludere din e-postadresse og fullt navn. 

Hvis du har godkjent at vi kan ta kontakt med deg vil vi fra tid til annen komme til å sende deg e-post for å hjelpe oss med å lære mer om dine restaurant - og bar preferanser. I tillegg kan vi bruke informasjonen vi har på deg for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet vårt innen design og funksjonalitet. Dette med mål om å øke din totale opplevelse med oss. Selv om du har takket ja takk til å motta våre nyhetsbrev, kan du når som helst melde deg av via en avmeldingslenke som er med nederst i alle våre nyhetsbrev.

Hvordan får jeg tilgang til informasjon? Hvordan kan jeg endre eller slette mine opplysninger?

Hvis du på noe tidspunkt ønsker at vi skal oppdatere dine personalia,  fjerne deg fra e-postlistene eller hvis du ikke ønsker at vi skal bruke informasjonen til å forbedre din restaurantopplevelse, kontakte vår kundeservice via e-post: bord@matogdrikkegruppen.no. Vennligst sørg for å inkludere din e-postadresse og fullt navn. 

Vær oppmerksom på at når du gjør en bestilling/ et kjøp, vil vi sende deg e-post for å bekrefte din bestilling og kan også trenge å kontakte deg via telefon, post eller e-post hvis vi har andre spørsmål angående din bestilling.

Hvor lenge beholder dere informasjonen min hvis jeg melder meg på?

På generell basis sender vi deg markedsføringskommunikasjon frem til du velger å melde deg av. Ingenting står i veien for å begynne å abonnere igjen senere.

Hvor lagrer Mat og Drikke Gruppen min personlige informasjon?

All informasjonen du gir oss lagres på trygge servere. 

Hvilke rettigheter har jeg under databeskyttelsesloven?

Databeskyttelsesloven gir deg bestemte rettigheter når det gjelder behandling av informasjonen din. Disse rettighetene inkluderer retten til å få tilgang til informasjonen din, oppdatere feilinformasjon, slette informasjonen din, begrense behandlingen av informasjonen din, overføre informasjonen din og hindre behandlingen av den.

Men, hvis du har: 

  • Uoppgjort gjeld hos Mat og Drikke AS

  • Mistenkes for, eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire år

  • Din gjeld er solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder

  • Hvis du har utført et kjøp, vil vi beholde dine personopplysninger for å overholde bokføringsreglene.

Du finner ytterligere informasjon om dine databeskyttelsesrettigheter og hvilke som gjelder for deg fra Datatilsynet  (https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/nye-personvernregler/

Kontaktinformasjon:

Mat & Drikke AS
Aker Brygge, Stranden 3
0250 Oslo
Organisasjonsnummer: 966 044 142


Kilde: Google Analytics
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra, hvilke sider de besøker og hva de kjøper.

Kilde: Facebook
Formål: Samle informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring og kommunikasjon på Facebook.