Mat&Drikke AS

Vi er en norsk restaurantgruppe som ble startet av Pål Gjelseth i 1983. I dag driver vi restaurantene Louise Restaurant & Bar, Albert Bistro, Sorgenfri, Lekter'n og Christiania.

Vår lidenskap for kunst og historiske skatter gjenspeiler spisestedene. Våre restauranter har blitt livlige landemerker i Oslo by. Vi holder til på Aker Brygge.

Visste du at:

→ Vi har 700.000 gjester per år
→ Vi er 750 ansatte
→ Vi serverer 600.000 kopper kaffe
→ Vi spiser 8 tonn lutefisk
→ Vi skreller 40.000 meter poteter
→ Vi har alltid bord til alle

 

 

 

 

Våre restauranter

Albert Bistro

327545cd-d298-4026-8713-5d1635e81c16.jpg

"Albert er en livlig bydelsbistro, med franske retter tilberedt med kjærlighet. En møteplass til frokost, lunsj og middag – eller bare for et glass vin"

→ albertbistro.no

Lekter'n

Lekter'n

"Lekter’n gir deg Norges beste sommerstemning! Lekter’n er sol, bølgeskvulp og leskende drikke. Her får du deilige sommersmaker og utsikt til Akershus festning og folkelivet på Aker Brygge."

→ lektern.no

 

Sorgenfri

"Sorgenfri er restauranten med sjel, historie og god stemning i veggene." Vi er kjent for skandinaviske favoritter og husmannskost med vår egen vri og er Oslos fremste akevittrestaurant."

→ cafesorgenfri.no

 

Louise Restaurant & Bar

"Louise Restaurant & Bar er Aker Brygges storstue. Vi tar deg med på en historisk reise i våre flotte lokaler. Norske råvarer, stolte mattradisjoner og de gode opplevelsene får du hos oss. "

louiserestaurant.no

Christiania

"Christiania er restauranten og baren som glir over i pulserende nattliv i helgene. Dette er stedet hvor gammelt møter nytt og hvor antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale. "

christianiarestaurant.no

 

Oss i Mat&Drikke

Se video fra Mat&Drikke

Media

For presserelaterte spørsmål vennligst kontakt:

Tone I. Langbach / Adm. Dir. / CEO
tone@matogdrikkegruppen.no